Achtergrond

Als kind van twee ruimdenkende ouders groeide ik op op het tropische eiland Bali. Een open mind, behoefte aan natuur, vrijheid en cultuur heb ik naar mijn idee hier grotendeels aan te danken. Mijn schooltijd heb ik daarna in het bourgondische Breda mogen doorbrengen, waar ik de Brabantse gezelligheid en interesse in het menselijke gedrag heb opgepikt. Deze interesse heb ik gevoed door te kiezen voor de studie Psychologie.

De keuze om deze studie in de bruisende stad Amsterdam te volgen, was voor mij het meest uitdagend en zo bracht ik daar 10 turbulente jaren van mijn leven door. De liefde bracht mij na mijn studie in een andere bruisende stad, Rotterdam, dat inmiddels ook een stukje in mijn hart heeft veroverd en waar ik nog steeds samen met mijn twee zoontjes woon. Naast mijn werk als ondernemend psycholoog, coach en mindfulness trainer, haal ik ook ontzettend veel voldoening uit het moederschap.

Groei en ontwikkeling inspireert en intrigeert me.

Om ervoor te zorgen dat ik zelf in balans en veerkrachtig blijf doe ik aan yoga, stilteretraites, loop ik hard, zoek ik de gezelligheid, de natuur en af en toe het avontuur op.

Opleidingen

Psychologen Nederland
IBCT - Relatietherapie
Burn-out en Werk
Rouw- en Verliesverwerking
Suïcidepreventie en Meldcode
Therapeutische relatie
Ondernemerschap
PICS - Post Intensive Care Syndroom

See True Opleidingen
Mindfulness Trainersopleiding

RINO Noord-Holland
Oplossingsgerichte coaching bij werkstress, overspanning en burn-out

Universiteit van Amsterdam
Master of science: Social Psychology, Trainers master
Contact